FMI - ''muma" sau "ciuma"


Cine are dreptate in privinta imprumutului Romaniei de la FMI ?



Pentru unii "muma"
(PDL), pentru altii "ciuma"(PNL), imprunutul care se pare ca se va obtine este prezentat ca o solutie salvatoare de stabilitate financiara, implicit a cursului de schimb, conform spuselor presedintelui Basescu.


In cealalta tabara, a adversarilor ideii de imprumut de la FMI se afla fostul premier Tariceanu, acesta afirmand raspicat ca este o alegere proasta, acest lucru intorcandu-ne in timp, in anii '90.



PSD se fereste sa exprime o pozitie clara asupra acestui subiect deoarece un potential acord cu FMI ar impune anumite conditii si obligatii in ceea ce priveste cheltuielile bugetare, taxele si impozitele.

2 comentarii:

Anonim spunea...

BUN ARTICOL.la fel ca si orice magarie care o fac cei sus pusi de pulime si un acord cu FMI o sa aduca romaniei o mare saracie. sa ne gandim ca ceausescu o saracit tara in 4 ani pentru 11 mld .. sa ne gandim ca sunt 20 de mld si potentialul roamiei e infim.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Totul e...de la creier :) .
Dar, cu cutitul la os (la actuala criza ma refer, nu la altceva) e posibil ca toti politicienii sa judece. Ar trebui.

Altfel, ne mai trezim cu...slugarie, smecherie, escrocherie, Bechtel, platoul continental al Marii Negre, Rompetrol, Petrom, fabrici pe...1 leu si apoi milioane de USD/EUR in conturile "smecherilor/mafiei din imobiliare" s.a.m.d. (cate a mai suportat poporul asta...!) !