Sondaj CURS: Basescu-35%, Geoana-25%, Antonescu-20%
Joi, 2 iulie 2009,

Traian Basescu ocupa in continuare primul loc in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Actualul sef al statului este urmat in sondaj de Mircea Geoana -25%, Crin Antonescu - 20%, Corneliu Vadim Tudor -11% iar principele Radu - 5%, informeaza NewsIn.

La intrebarea "Daca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale ar intra Traian Basescu si Mircea Geoana, dvs cu cine ati vota?”, 52% au indicat Traian Basescu, iar 48% Mircea Geoana. Procentele calculate nu includ non-raspunsurile si nehotaratii.

La intrebarea „Daca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale ar intra Traian Basescu si Crin Antonescu, dvs cu cine ati vota?", 53% l-au numit pe Traian Basescu, 47% pe Crin Antonescu.

La intrebarea "Daca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale ar intra Mircea Geoana si Crin Antonescu, dvs cu cine ati vota?", 52% au raspuns Mircea Geoana, iar 48% Crin Antonescu. Procentele calculate nu includ non-raspunsurile si nehotaratii.

Sondajul de opinie a fost realizat pe un esantion de 1.070 de respondenti, iar marja de eroare este de +/-3% . Perioada de realizare a cercetarii este 16-29 iunie 2009.

Niciun comentariu: