Cine are dreptate?






Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu sustine,ca s-a saturat de situatia in care a ajuns Romania din cauza puterii actuale. Cum argumenteaza fostul premier: nimeni nu ar mai lupta contra crizei, totul e un circ. Daca lucrurile se misca, asta se intampla numai din inertie si totul este datorat guvernarii PNL. "Cred ca oricarui prim-ministru i-ar fi convenit ca, pe timp de criza, sa mosteneasca o investitie de milioane de euro, care va crea mii de locuri de munca.

Nu si lui Emil Boc, care se plange de greaua mostenire pe care ar fi lasat-o guvernul liberal, pe care l-am condus. In realitate, singura stire buna in plan economic din ultimele luni este ca pe 8 septembrie prima masina Ford va fi produsa la Craiova. Cu alte cuvinte, singurul rezultat economic pozitiv din ultimele luni se datoreaza eforturilor guvernului liberal, si nu masurilor anticriza luate doar pe hartie de guvernul Boc", sustine Tariceanu.




De cealalta parte declaratiile sunt diametral opuse,premierul Emil Boc a declarat, duminica 12.Iulie la Ploiesti, la intalnirea cu autoritatile din Prahova, ca in primele sase luni Guvernul pe care il conduce a reusit sa faca tot atat cat a facut Cabinetul Tariceanu in doi ani, insa exista inca probleme in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene.

Niciun comentariu: